Munay-Ki

Munay betekent: Liefdeskracht, Ki betekent Kracht/Energie. In november 2012 heb ik zelf de 9 initiaties van de Munay-ki mogen ontvangen. Na mijn 3 inwijdingen van de Quero’s uit Peru die ik heb mogen ontvangen volgde er een diepgaand proces. Nu mag ik de 10 initiaties doorgeven.

Ik heb vele workshops bij de Quero’s uit Peru gevolgd en initiaties mogen ontvangen. Zoals De Nusta Karpay inwijdingen en het Regenboogpad. Daarnaast heb ik een dagworkshop met uitleg van mijn Mesa, Medicijnbuidel gevolgd. Deze Munay-ki met 10 initiaties wil ik graag aan jou doorgeven.

Ik heb afgelopen 6 jaar al reeds vele Munay-Ki inwijdingen door mogen geven. Ik kies er voor om de 10 inwijdingen van de Munay-ki achter elkaar op 1 dag te geven, verspreid over twee dagdelen. Wil je de Munay-Ki inwijdingen liever in meerdere dagen ontvangen dan kunnen we hierover praten. Na 1 dagdeel pauzeren we met een heerlijke lunch en in de middag volgt het 2de deel. Na alle 10 de inwijdingen ontvang je de Pi-Stone. Na de laatste inwijdingen zend ik je informatie van de Munay-Ki om na te lezen of als je het zelf zou willen doorgeven.

Tijdens telefonisch contact of per mail  geef ik je alle informatie. Songo Songo betekent van hart tot Hart. Na de 10 inwijdingen ontvang je de Pi-Stone en een certificaat.