In contact met innerlijk kind

In contact komen met je innerlijk kind hoe doe je dat? Ben je bekend met jouw innerlijk kind? In ons leven hebben we prettige en minder prettige momenten ervaren. In het verleden hebben we mogelijk geleefd zoals er van ons verlangd werd. Hierdoor hebben we ons dikwijls niet veilig en vrij gevoeld. De minder prettige ervaringen hebben we niet verwerkt, omdat we niet wisten hoe we dat moesten doen. En dit is vast gaan zitten in ons lichaam.

In het leven van nu zouden we een goed leven kunnen hebben. Afhankelijk van je situatie heb je een fijne woonplek, een inkomen, ben je single of heb je een relatie en misschien een gezin. Toch knaagt er iets aan ons we zijn niet gelukkig of tevreden met ons zelf. We hebben ons dikwijls groter voor moeten doen dan dat we in werkelijk zijn en mochten niet klein zijn.

Herken je dit, dan zouden we samen in contact kunnen komen met jouw gekwetste innerlijk kind. Er zijn zachte en liefdevolle manieren om in contact te komen met je innerlijk kind en mag je zijn wie je bent. Door bewust met aandacht naar stukken te gaan in je lichaam die nu niet prettig voelen kan het geheeld worden. Er komt weer ruimte voor blijheid, creativiteit, spelen, humor, plezier en genieten.

Een sessie van 1 uur, plus voor en na bespreken (15 minuten, inclusief thee).