Energetische huisreiniging

Je huis of woonplek is een plaats waar jij je prettig en ontspannen wilt voelen. Voelt dit niet zo er is bijvoorbeeld spanning, voel je vermoeidheid of is kou voelbaar? Je kunt niet goed slapen of wordt niet uitgerust wakker. Kan dit vele oorzaken hebben.

Door wat er in de afgelopen jaren is gebeurd kan er spanning in je huis aanwezig zijn. Rondom oude meubels of voorwerpen kunnen andere energie aanwezig zijn die niet bij jou horen. Als je in een voor jou nieuw huis woont, kan er in de jaren voor jouw aanwezigheid veel gebeurd zijn. Daardoor kunnen er veel andere energieën rondhangen die er niet horen. Het kan ook zijn dat er nog entiteiten aanwezig zijn, dit zijn zielen die nog met een bepaalde reden aan de aarde gebonden zijn.

Het kan ook zijn dat er een waterader onder het huis door loopt. Als er mensen op bezoek komen die niet zo’n goede invloed hebben, kan dit in je woning of in jezelf voelbaar zijn. In overleg is het mogelijk om je huis te reinigen zodat je er weer met rust en plezier kunt wonen. Het is wel raadzaam om na enige tijd je huis opnieuw te laten controleren op negatieve invloeden.